Iulia Albu, ochi de vultur, a observat accesoriile extrem de scumpe ale Larisei: "De unde au aparut aceste accesorii de brand care au aparut mai nou la tine?" Ce verdict i-au dat juratii concurentei? Au tinut cont de aceste detalii?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:06

Larisa a venit in fata juratilor cu o geanta de brand si cu o pereche de papuci la fel de scumpi, drept accesorii care i-au completat tinuta.

Intrebata de unde le are, Larisa a spus initial ca ea munceste ca manechin si ca asa isi castiga existenta, insa a si recunoscut ca geanta este un accesoriu imprumutat. Juratii i-au explicat ca in decizia lor nu conteaza faptul ca are accesorii de brand si ca nu va fi nici punctata si nici depunctata pentru acest lucru, erau doar curiosi.

Cei trei jurati au apreciat mix-ul pe care Larisa l-a facut si i-au dat steluta mult asteptata.

Ba mai mult, Razvan Ciobanu a spus si el ca si-a dorit o pereche de papuci ca cei pe care Larisa ii poarta si nu s-a putut hotari pe ce culoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: