Emotii uriase pentru Andreea si Ioana! Iata cine a parasit competitia "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

In urma voturilor telespectatorilor, Ioana este cea care a fost eliminata din competitia "Bravo, ai stil" in aceasta seara.

Andreea a primit un numar covarsitor de voturi, 42,1%, in timp ce Ioana a reusit sa stranga doar 4.1%.

"Mult succes, si sa stii ca in viata trebuie sa depinzi de tine si atat!", i-a spus Andreea Ioanei, la aflarea verdictului.

"Mie imi place sa iau partea pozitiva a lucrurilor. Intr-adevar, din pacate nu mai sunt in competitia "Bravo, ai stil!", dar orice sfarsit este un nou inceput, si eu sunt foarte optimista in ceea ce priveste viitorul meu", a spus Ioana.

Andreea a mai avut parte de o surpriza: in aceasta saptamana, s-a clasat pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Este o zi grea, mai grea decat oricare pe care am trait-o aici la "Bravo, ai stil!", insa eu va multumesc si stiu ca in continuare totul depinde de mine. O sa incerc din rasputeri sa dovedesc ca pot si ca merit voturile pe care voi mi le oferiti saptamanal. Va multumesc din suflet!", a spus Andreea.

 

Taguri: