Cristina Mihaela, replici dure la adresa Andreei: "Nu credeam vreodata ca cineva poate sa ruineze niste aripi atat de frumoase cu o tinuta atat de lipsita de stil. Nu imi place absolut deloc, mi se pare de o kitschosenie groaznica"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Cristina Mihaela nu a ratat prilejul de a o critica pe Andreea si a desfiintat tinuta ei, atunci cand a fost invitata sa o comenteze.

"Acum imi dau seama de ce cei de acasa au atat de multa incredere in tine pentru ca, uite, si pe mine ai reusit sa ma pacalesti spunandu-mi ca dansez prost, ca de multe ori nu sunt pe ritm. Ei bine, la momentul respectiv eu credeam ca tu dansezi bine, dar ajung sa cred ca si din acest punct de vedere sunt mai buna decat tine. Crede-ma, miscarile tale au fost foarte stangace", a spus Cristina Mihaela.

"Cat despre tinuta, nu credeam vreodata ca cineva poate sa ruineze niste aripi atat de frumoase cu o tinuta atat de lipsita de stil. Dar pe tine te credeam in stare, si iata ca ai reusit. Nu imi place absolut deloc, mi se pare de o kitschocenie groaznica", a adaugat ea.

Nici Silvia nu a avut cuvinte de lauda la adresa tinutei pe care a prezentat-o Andreea.

Iata ce i-a spus:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: