Andreea, aparitie neasteptata in fata juratilor: "Vreau sa stiu cum ai ales acei chiloti?"/ "Ai venit sa ne rupi gura cu o pereche de chiloti pe care nu ar fi trebuit sa ii scoti pe o scena si un corset cu niste aplicatii grosolane din plastic" Spera ca d

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Andreea s-a propus asa cum de putine ori face, adica a venit intr-o tinuta extrem de provocatoare si care nu a fost apreciata deloc de jurati, din contra, a adunat cele mai multe critici.

Concurenta a fost criticata pentru lipsa de creativitate, tinuta ei fiind caracterizata drept una kitschoasa din cauza auriului in exces si a corsetului care parea lucrat ieftin, in opinia lui Razvan Ciobanu. Se pare ca cea mai discutata pieasa vestimentara a Andreeai a fost perechea de bikini, mult prea simpla care mai mult i-a ruinat tinuta decat sa o ajute.

Toti juratii au fost de acord ca acea pereche de chiloti au fost total neinspirati: "Nu m-as fi asteptat la acest mix din partea ta, insa trebuia un concept, niste lenejrie frumoasa..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: