Alina, luata la rost de Maurice Munteanu si Raluca Baduelescu: "Revino pe sex" /"Aceste interesantenii, pe mine nu ma...Poarta, draga, bretelele cum sunt ele, ce inseamna asta!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Alina vine imbracata din ce in ce mai surprinzator in fata juratilor, insa nu de fiecare data reuseste sa ii multumeasca pe toti, cum e si cazul din aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Daca Iulia Albu a apreciat ca Alina incearca mereu ceva nou si faptul ca poarta accesorii si risca in aceasta directie cum e cazul posetei si al brosei, iata ca alte artificii precum purtarea unei singure bretele la salopeta nu este un detaliu gustat de Maurice Munteanu care s-a si enervat cand a vazut acest lucru si chiar i-a spus-o pe un ton raspicat. Poarta, draga, bretelele cum se poarta.

"Una e sa faci o extravaganta, alta o interesantenia gratuita!"

"Alea sunt niste culori ponosite, capul e superb, pieptanatura e superba, camasa poate fi folosita. Lsa explorarea, azi nu ai stil", i-a zis si Raluca Badulescu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: