Razvan Ciobanu a sarit sa o muste de deget pe Raluca Badulescu dupa ce juratul i-a dat Roxanei "Bravo, ai stil!" Maurice Munteanu, criza de ras cand a vazut-o pe concurenta: "E uratica rau tinuta, mamica, ce ai facut, e de o mopsenie rara. Cum v-a trecut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Raluca Badulescu i-a acordat Roxanei un "Bravo, ai stil!" nu pentru ca tinuta ar fi fost una deosebita, ci pentru ca in sfarsit a vazut-o imbracata pamantean, omeneste, adica.

Dupa ce juratul i-a dat un "Bravo, ai stil!", Razvan Ciobanu a sarit sa o muste de deget, atat de inversunat a fost pe Raluca pentru faptul ca a facut acest gest. In plus, nici Maurice Munteanu nu a fost deloc de acord cu look-ul Roxanei, chiar a avut o criza de ras cand a vazut-o asa, explicandu-i ca totul este foarte urat pe ea, dea la incaltaminte, rochie si accesorii.

Intregul moment al concurentei s-a transformat intr-o situatia comica, facand-o pe Roxana sa se simta foarte prost, dupa cum a afirmat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: