Cristina Ich, prietenie nestiuta cu Silvia de la "Bravo, ai stil!". Frumoasa moldoveanca a implinit 30 de ani si a dat o super petrecere la care a fost invitata si concurenta.

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Pe Silvia o puteti vedea de luni pana vineri, de la ora 17.00, si sambata de la 22.00, la emisiunea "Bravo, ai stil!"

Senzatia mediului online, Cristina Ich, a implinit 30 de ani, eveniment marcat cu o petrecere de zile mari unde toata lumea s-a distrat la maximum.

Modelul devenit celebru gratie clipurilor amuzante virale de pe retelele de socializare si-a serbat aniversarea in urma cu doua zile. Protagonista noastra a schimbat prefixul motiv pentru care a dat o petrecere memorabila cu toti prietenii apropiati. Ei bine, printre persoanele dragi Cristinei se numara si Silvia, una dintre cele mai indragite concurente la la super show-ul “Bravo, ai stil!”

Tanara “exploziva” care a cucerit Romania cu stilul ei unic are foarte multe in comun cu vedeta mediului online, dar in ciuda aparentelor, cele doua nu sunt prietene de-o viata. S-au cunoscut in urma cu o luna, dupa ce Cristina a felicitat-o pe Silvia pentru prestatia ei de la emisiunea care a consacrat-o.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“Petrecerea a fost bomba, ca tot ceea ce face Cristina. Nu am crezut ca o sa ma distrez atat pentru ca nu-i cunosteam bine pe invitati. A fost un party cu staif. Cristina este prietena mea de trei-saptamani, o luna. Mi se pare ca vibram la unison, e super haioasa si vesela, parca Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile si mi-a daruit numai oameni pe sufletul meu in ultima vreme.

Cu Cristina m-am imprietenit dupa ce mi-a dat un mesaj pe instagram in care m-a felicitat pentru ceea ce fac la “Bravo, ai stil!”, iar mie nu mi-a venit sa cred. M-au luat transpiratiile pentru ca eu eram un nimeni in Bucuresti si nu ma asteptam sa ma contacteze o persoana cunoscuta cum este ea. Dupa aceea ne-am intalnit si ne-am placut imediat.

Avem multe in comun si o apreciez pentru sinceritate, o calitate pe care nu o intalnesti des. De ziua ei i-am facut cadou din suflet, doua bluze, creatii proprii. Una nu este stilul ei, asa ca o sa-i fac alta piesa vestimentara”, a declarat Silvia pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri: