Cristina Mihaela, luata in vizor de un designer romana si de o publicatie de moda! Cum a fost surprinsa concurenta de la "Bravo, ai stil!" pe strada!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Cristina Mihaela a inceput sa fie remarcata si in afara show-ului "Bravo, ai stil!" de catre publicatiile de specialite, respectiv de fashion din Romania.

Concurenta a fost prezenta in publicatia online verdict.ro in care tinuta ei se afla la rubrica de street style alaturi de alte vedete din Romania. Cel care i-a comentat tinuta a fos tnimeni altul decat tanarul designer roman Catalin Valean care a spus despre tinuta Cristinei Mihaela ca: "Imi place asocierea pantalonior cu animal print Kenzo x H&M cu acea blană poziţionată degajat pe umeri. Cel mai mult mă bucur să observ absenţa pantofilor cu toc în această ecuaţie deoarece efectul ar fi fost nu neapărat greşit, ci mai degrabă previzibil şi clişeic.

Acei bocanci sunt exact touch-ul cool de care mai avea nevoie această ţinută."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: