Andreea de la "Bravo, ai stil!", cel mai frumos cadou primit de ziua ei. Uite cine i-a facut o surpriza la care nu se astepta. Nu, nu este vorba de iubitul ei, Sorin!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Andreea a primit de ziua ei onomastica un cadou la care nu se astepta si asta nu din partea lui Sorin, ci din partea celei mai bune prietene.

Anul trecut, Andreea s-a rasfatat impreuna cu prietena ei la Roma. Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a primit din partea ei o vacanta in capitala Italiei unde s-a bucurat din plin de cateva zile petrecute in compania ei.

"De ziua mea, anul trecut, am primit invitaţie de la buna mea prietena, Elena, in Roma! A fost o vacanţa extrem de frumoasa, imi amintesc cu drag si acum cat de atenta a fost prietena mea la toate detaliile, ca ziua mea de nume sa fie cat se poate de speciala....

Si a fost!?
De atunci si pana acum am avut parte de multe experienţe si sunt fericita pentru ca #astazi, primesc cele mai frumoase urări de la voi si pentru ca sunt la emisiunea "Bravo, ai stil!"! Va multumesc si va iubesc, dragii mei"

 

Taguri: