Razboi total intre Cristina Mihaela si Andreea la "Bravo, ai stil!” "Este posibil ca frustrarile sa iasa la suprafata!" Tot scandalul, in emisiunea de astazi, de la 17.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Finala “Bravo, ai stil!” se apropie cu pasi repezi, iar concurentele apeleaza la toate armele pentru a iesi invingatoare. Cristina Mihaela o ataca pe Andreea argumentand ca aceasta a fost nominalizata pentru eliminare aproape in fiecare Gala de la “Bravo, ai stil!”

“Tu ai fost nominalizata spre eliminare de 13 ori din cele 14 Gale de la Bravo, ai stil!. Nu s-a intamplat pe nedrept, ci pentru ca esti foarte slaba. Tu nu ai putea sa imi dai sfaturi de stil in conditiile in care tu nu ai un stil; esti o femeie nestilata, dar vorbesti frumos. Este posibil sa ajungi intr-o situatie in care frustarile sa iasa la suprafata”, spune Cristina Mihaela.

Care a fost reactia Andreei veti putea afla urmarind o noua editie a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, de la ora 17:00, la Kanal D! 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: