Cristina Mihaela, innebunita dupa ochelarii de soare! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" cheltuieste o avere pe colectii impresionate de astfel de accesorii de brand-uri celebre. Pana si Iulia Albu a fost impresionata de cate astfel de perechi detine conc

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Cristina Mihaela esteo impatimita ale accesoriilor de fita si aici pot fi incluse atat gentile, pantofii si ochelarii pe care ii detine concurenta.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" nu se poate abtine cand vine vorba de ochelarii de soare sau de vreo geanta si cheltuieste toti banii pe acest accesorii. Chiar in emisiune a dezvaluit ca ca fost in stare sa faca foamea pentru o geanta pe care si-a dorit-o foarte mult.  Insa, in garderoba ei, in afara de genti si pantofi, se afla si o colectie impresionanta de ochelari de soare pe care ii accesorizeaza la diferite tinute atat de zi cat si de seara.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: