Alina, o noua schimbare de look dupa ce si-a pus extensii si a avut parul lung. Concurenta de la "Bravo, ai stil" s-a tuns scurt si si-a inchis parul! Uite cum arata acum. Ii statea mai bine inainte sau acum?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Alina experimenteaza diferite look-uri in ce priveste podoaba ei capilara si se pare ca, in sfarsit, si-a gasit tunsoarea de care este multumita.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a trecut prin cateva schimbari in ce priveste parul pana si-a gasit tunsoarea de care sa fie multumita. Daca acum cateva saptamani a ales sa isi puna extensii lungi, blonde, acum Alina si-a tuns parul mult mai scurt, alegand o taietura dreapta si si-a si inchis culoarea cu cateva nuante. Desigur, concurenta de la "Bravo, ai stil!" arata la fel de bine orice alegere ar face deoarece este o femeie foarte frumoasa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: