Juratii "Bravo, ai stil!" au taxat-o pe Larisa pentru tinuta mult prea simpla: "E o abordare mult prea simplista, insa nu spun nu!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Larisa a vrut sa evidentieze un styling simplu, dar de efect dupa cum chiar ea a dezvaluit, insa juratii au considerat ca ceea ce a facut este mult prea putin pentru aceasta etapa a concursului.

Chiar daca Raluca Badulescu i-a spus prima ca e o tinuta cam simpla, totusi a apreciat styling-ul si i-a dat un "Bravo, ai stil!" spre deosebire de Iulia si Maurice care au fost neinduratori. Larisa nu s-a ales cu nicio steluta, iar fashion editorii i-au si explicat de ce este o tinuta incompleta.

Ar mai fi avut nevoie de un pulover cu un guler mare, o jacheta si alte accesorii care sa o scoata din anonimat, dupa cum spune Maurice Munteanu, asta in ciuda faptului ca tot ce si-a pus pe ea ii statea foarte bine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: