Ramona Badescu si Raluca Badulescu, moment inedit in Gala "Bravo, ai stil!” Cele doua vedete au defilat desculte, dar pline de gratie, in fata celorlalti jurati! Vezi imagini in premiera din emisiunea de azi, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

"Mie imi spune lumea Raluca Badescu!”, "Iar mie imi mai spun oamenii Ramona Badulescu!" - astfel debuteaza momentul celor doua dive in Gala "Bravo, ai stil!”, pe care o puteti urmari astazi, de la ora 22:00, la Kanal D.

Ramona Badescu vine in fata concurentelor care se lupta pentru premiul de 100.000 de lei si o cariera in televiziune, pentru a oferi un spectacol pe cinste, dar si pentru a impartasi din experienta ei de scena si de televiziune fetelor ramase in concurs. Tema lansata pentru aceasta seara de gala este "O seara la New York”!

Dupa ce Ramona Badescu defileaza singura pe podium in aplauzele juratilor si ale publicului, Raluca Badulescu i se alatura acesteia pentru o noua demonstratie de eleganta si atitudine.

Cele doua vedete isi scot cu naturalete pantofii din picioare si fac o tura de platou impartind "bezele" si unduindu-si ametitor trupurile de feline.

"Nu inteleg de ce atunci cand o femeie este pe podium, defileaza, nu poate sa spuna nimic, toate par suparate, incruntate. Eu sunt fericita ca ma aflu aici, cu voi. Am incercat sa transmit asta si publicului cu ochii, cu zambetul, cu sufletul!”,

a spus Ramona Badescu, odata ajunsa la masa Juriului.

In acelasi platou, cele sase fete ramase in concurs sunt pregatite sa demonstreze cat de bine au stiut sa isi aleaga tinutele in conformitate cu tema propusa. Agresive sau delicate, indraznete, incitante sau in pana de inspiratie, fetele se apara, critica, impresioneaza sau gresesc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu ratati astazi, de la ora 22:00, la Kanal D, o noua Gala incendiara "Bravo, ai stil!”, pentru a afla cine paraseste in aceasta seara competitia!