IUlia Albu: "Ai vrut sa interpretezi un personaj de blonda tampa. Ti-a iesit! Te reprezinta!" Cum a reactionat Alina la auzul vorbelor acide ale fashion-editorului

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Duminica seara, in gala ce avea ca tema "O seara la New York" Alina a ales o tinuta multicolora si a interpretat o sceneta inspirata dintr-o seara petrecuta in oras cu prietenele.

Ca orice tanar care locuieste in New York, Alina si prietenele ei au iesit in oras sa se distreze. Au inceput cu un karaoke intr-un bar, cantand piesa "New York, New York!", ca mai apoi sa mearga sa danseze, insa barbatul pe care pusese ochii a parasit-o mai ceva ca Cenusareasa la miezul noptii.

"Povestea vietii mele... cand am zis ca am pus si eu mana pe unul bun...

ori e insurat, ori are iubita, ori e pe moarte, ori falimentar!"

Razvan Ciobanu nu i-a apreciat vestimentatia exotica si multicolora, insa Maurice Munteanu a apreciat ca tot kisch-ul aparitiei are un scop, tinand cont de povestea creata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cea mai dura reactie i-a apartinut Iuliei Albu: "Ai vrut sa interpretezi un personaj de blonda tampa"!

Iata cum a reactionat Alina:

 

Taguri: