Silvia, atacata cu OUA in platoul emisiunii "Bravo, ai stil!" Protestele s-au extins si la masa juratilor! Imagini incredibile cu concurenta care isi curata oul din cap

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

"Atacul" a fost unul regizat, fiind parte din sceneta organizata de concurenta pentru gala saptamanala.

Un grup de protestatari impotriva folosirii blanurilor de animale au huiduit-o pe Silvia in timp ce defila si chiar au aruncat cu oua in ea. Concurenta a jucat rolul unui editor de fashion care este criticata pentru faptul ca sustine folosirea blaurilor de animale in moda.

Maurice si Razvan Ciobanu i-au laudat tinuta aleasa, insa Iulia Albu a criticat-o aspru: "Esti doar un umeras!", facand aluzie la faptul ca tinuta este facuta partial de celebrul Myrko si partial de o creatoare anonima.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Eu cred asa: ai ajuns intr-un punct in care iti dai seama ca ai pierdut foarte multi fani si ai nevoie de ajutor pentru a castiga acest concurs.

Te-ai gandit ca putina autoironie nu strica..", i-a spus Iulia Albu, provocand o "tirada" de replici din partea Silviei.

 

Taguri: