Mesajul emotionant al Silviei, dupa ce a vazut rezultatul voturilor telefonice! "Credeam ca nu ma voteaza nimeni!" Ce a scris concurenta duminica dimineata, la prima ora

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

In gala de sambata seara, Silvia a castigat detasat voturile publicului.

Peste 42% dintre telespectatori au votat pentru Silvia in saptamana precedenta, ceea ce a clasat-o pe concurenta pe primul loc in clasament, urmata de Andreea, Cristina Mihaela si de Larisa.

Silvia a marturisit in fata juratilor ca era dispusa sa faca pariu pe orice miza ca nu va fi votata de telespectatori pentru ca e prea "ciudata" si imprevizibila, insa asteptarile i-au fost inselate, spre fericirea ei.

"Azi zambetul imi inundă faţa!!! Pentru simplul motiv că vă am pe voi, oameni dragi ai sufletului meu!!! Pentru că desi nu sunteti toţi langă mine fizic, sunteţi cu mine mereu, in sufletul meu!!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu exista cuvinte pentru a vă mulţumi pentru tot ceea ce faceţi pentru mine,pentru fiecare zambet,pentru fiecare imbraţisare pe care mi-o oferiti atunci cand ne intalnim pe stradă si fiecare lacrima stearsa de pe obrajii mei...", a scris Silvia pe Facebook. Citeste mesajul integral mai jos.

 

Taguri: