Cum aratau concurentele de la “Bravo, ai stil!” inainte de a deveni celebre! Poze din copilaria si adolescenta fetelor! Nu ratati show-ul difuzat la Kanal D de luni pana vineri, de la ora 16.30, si Gala de sambata, de la 22.00

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Concurentele de la show-ul “Bravo, ai stil!” au devenit deja vedete, fiecare avand numerosi fani, dar si contestatari.

WOWbiz.ro a obtinut cateva fotografii cu tinerele din perioada in care erau doar niste copilite, eleve sau adolescente. Aveau insa de atunci stilul in modul in care se imbracau sau pozau!

Alina are 29 de ani si este model de la varsta de 16 ani, insa ii placea sa pozeze inca de cand era mica. Astazi, Alina este o tanara stilata, care are la randul ei o fetita.

Andreea are 24 de ani si mereu a spus ca adora stilul lejer. Chiar daca acum se imbraca elegant, in liceu era o adolescenta modesta, care prefera blugii si puloverele.

Larisa are doar 19 ani, dar e model inca de mica. Pe vremea aceea, Larisa avea un par extrem de lung, de care era tare mandra.

Pe vremea liceului a participat si la cateva prezentari de moda.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Emisiunea “Bravo, ai stil!” este difuzata de luni pana vineri de la 16.30 si sambata de la 22.00, la Kanal D.

 

Taguri: