Emisiunea „Bravo, ai stil” - premiata la Romanian Fashion Awards

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:15

Emisiunea "Bravo, ai stil!" a primit aseara trofeul pentru unicitate, in cadrul Galei "Romanian Fashion Awards"; este singura emisiune autohtona care promoveaza stilul si care contine adevarate lectii pentru telespectatori si concurente despre cum sa-ti adaptezi tinuta in functie de personalitate si context social.

Ilinca Vandici, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu au pasit pe covorul rosu, imbracati de gala, pentru a ridica premiul in numele intregii echipe a emisiunii "Bravo, ai stil!", fiind asaltati de fani dornici sa aiba o poza cu vedetele lor preferate.

"Pentru noi acest premiu reprezinta o certificare a faptului ca ne facem treaba cum trebuie, ca telespectatorii se uita la Kanal D in fiecare zi si la galele de la final de saptamana si invata de la concurente, dar mai ales de la jurati, adevarate lectii de stil", a declarat Ilinca Vandici.

Raluca Badulescu a primit trofeul "Fashion Star" pentru stilul inconfundabil si nonconformist pe care il abordeaza atat in viata de zi cu zi, cat mai ales in aparitiile TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Pentru mine acest premiu este o onoare! Nu fac eforturi mari sa ma imbrac, sa imi aleg accesoriile sau tinutele, dar tin mereu cont de tendinte si de ceea ce se potriveste personalitatii mele mai vulcanice", a spus, emotionata, Raluca Badulescu.

 

Taguri: