Roxana a parasit show-ul "Bravo, ai stil!” Iulia Albu: "Pur si simplu, nu te vad adaptandu-te unei cariere in televiziune”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:15

Roxana a parasit competitia "Bravo, ai stil!”, intrunind 0,09% din voturile telespectatorilor. Colega de suferinta i-a fost Alina care a scapat de eliminare cu 1,9% dintre voturi. Prima reactie a Roxanei a fost sa o imbratiseze pe aceasta din urma.

"A fost o experienta care m-a ajutat foarte mult sa ma cunosc mai bine”, a declarat Roxana in fata membrilor juriului. "Pentru mine, tu erai a buna!”, i-a spus Silvia Roxanei in timp ce aceasta isi lua ramas bun de la deja fostele contracandidate.

Inainte ca voturile telespectatorilor sa fie afisate, juratii au facut si ei o alegere.

"Mie imi sunteti dragi amandoua, Roxana in mod deosebit.

Acesta nu este un concurs de design. Tu esti foarte talentata, cred in tine, usa mea iti va fi mereu deschisa, dar, Roxana, pur si simplu nu te vad adaptandu-te unei cariere in televiziune”, si-a justificat Iulia Albu alegerea.

"Alina are o personalitate mult mai versatila(...) Roxana poate fi mult mai creativa, doar ca, din pacate, este genul acela de creativitate care se opreste intr-un punct.

Este ca Twin Peaks, mie imi place la nebunie serialul acesta, dar l-am vazut de foarte multe ori...”, a explicat Maurice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Mai sunt doar doua saptamani pana la marea finala, iar fetele trebuie sa isi gestioneze si mai bine de acum incolo emotiile.

Tensiunile sunt din ce in ce mai puternice, iar vechile prietenii legate pe platourile de filmare par sa cedeze. Nu ratati "Bravo, ai stil!” de luni pana vineri, de la ora 16:30, si Galele eliminatorii difuzate in fiecare sambata, de la ora 22:00.

 

Taguri: