De unde s-a inspirat Andreea pentru a-si mentine calmul in emisiune si cum a invatat sa nu raspunda provocarilor lansate de rivalele ei! Uite cum s-a pregatit concurenta sa faca fata atacurilor celorlalte colege

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:16

Andreea este una dintre cele mai vanate concurente de la "Bravo, ai stil!" pentru ca mereu si-a mentinut calmul in emsiune si nu a dat curs provocarilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Tocmai pentru acest lucru, Andreea a fost acuzata si anume faptul ca le instiga pe celelalte prin comentarii calme care tintesc anumite detalii. Cea mai de temut rivala a ei, Cristina Mihaela, a incercat de mai multe ori sa scoata in relief faptul ca Andreea stie cum sa manevreze intreaga situatie si sa profite de statutul de victima sau caprioara ranita. Nu de putine ori cele doua au avut conflicte aprige care le-au scos  in evidenta caracterele.

Cert este ca Andreea citeste de fiecare data cand are timp lecturi motivationale care ii dau incredere in ea, fiind o concurenta redutabila, mai ales ca publicul este de partea ei.

 

Taguri: