Silvia a dat lovitura! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" si-a deschis magazin online de haine. Silvia nu este doar o concurenta creativa, ci s-a lansat si in afaceri

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:16

De ceva timp, Silvia are un butic de haine online, insa acum, odata cu emisiunea "Bravo, ai stil!" si de cand concurenta s-a facut si mai remarcata, lucrurile au inceput sa ii mearga si mai bine.

Concurenta, pasionata de design, concepe haine si le creeaza in stilu-i caracteristic, iar cele care isi doresc sa aiba piese precum ale Silviei, purtate in emsiune, le pot avea de acum incolo. Nu de putine ori, ea a declarat ca vrea sa isi lanseze un business in acest domeniu si usor-usor, se pare ca proiectul ei de suflet prinde contur. Deocamdata, Silvia a pus la dispozitie o pagina de facebook prin care isi vinde piesele vestimentare, "Inimitable moi clothes."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: