Anda Adam, decolteu de senzatie in seminfinala “Bravo, ai stil!” Artista a facut marturisiri despre tinutele sale din anii '90: "Iulia, te rog sa nu ma jurizezi!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:17

Anda Adam este vedeta ce se va alatura celorlalti jurati in Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, o artista desavarsita, dar si un fashion icon ce a dat tonul de cele mai multe ori in materie de moda.

Mereu o prezenta extravaganta si cu sex appeal-ul la ea, artista poarta in emisiunea de sambata seara o tinuta ce nu va lasa loc interpretarii. Cu o rochie neagra, cu un decolteu adanc, Anda Adam atrage toate privirile celor prezenti in platou. Cantareata a vorbit despre moda anilor ’90, despre tinutele pe care le purta la acea vreme, in ton cu tematica aceastei semifinale.

“Ce costume aveam la acea vreme?! Iulia, te rog sa nu ma jurizezi! Poate actuali sunt blugii aceia cu talie inalta…La restul pieselor vestimentare nu as mai apela.

Stiu ca se purta si rujul acela cu un contur mai inchis, maro”, a spus Anda Adam.

Nu ratati semifinala emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata sambata aceasta, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Promo:

 

Taguri: