Iulia Albu, lectie de comportament in societate pentru Cristina Mihaela dupa ce toata lumea a vazut incidentul cu bataia de la Predeal:"“Te anunt ca o doamna nu sare niciodata la bataie cu palmele si nu are grimase!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Iulia Albu se declara dezamagita de comportamentul Cristinei Mihaela si de altercatia pe care a avut-o concurenta weekend-ul trecut cand a avut un conflict cu o alta fata, pe partie, la munte.

Juratul de la “Bravo, ai stil” ii da cateva lectii de comportament si de lupta, demna de o doamna. “Te anunt ca o doamna nu sare niciodata la bataie cu palmele si nu are grimase. Daca vrei sa fii o doamna si sa rezolvi problemele intr-un mod delicat, poti sa pui o piedica discreta, sa faci aceste lucruri nu neaparat sub privirile altor persoane. Mi s-a parut un moment penibil.

Atata timp cat te afli intr-o competitie de “Cea mai stilata femeie din Romania”, mi se pare groaznic sa faci asa ceva. Ai fi putut sa ii dai o palma foarte elegant”, spune Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cum s-a aparat Cristina Mihaela si ce a avut de zis in apararea ei privind iesirea necontrolata in public veti putea afla in Gala din aceasat seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 22.00, la Kanal D!

 

Taguri: