Cristina Mihaela, ipostaza incediara in rolul faimoasei "Frumusica". Uite-o blonda, cu pantaloni scurti si cu miscari lascive. Iulia Albu, vizibil suparata pe Cristina Mihaela si a taxat-o si la note: "Nu vad decat piese reproduse!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Desi a avut un moment extrem de sexy in Gala cu rolul reinterpretat din faimosul film din anii '90, "Pretty Woman", Iulia Albu nu prea a fost incantata de piesele vestimentare ale Cristinei Mihaela.

Desi momentul ei a fos tunul apreciat de jurati, Iulia Albu i-a spus fara menajamente ca tinuta ei este una reprodusa: Nu vad decat piese reproduse, dar mi-a placut momentul, a fost unul interesant. "Pretty Woman" este unul dintre favoritele mele. Nu prea seamana Cristi cu Richard Gere, dar..." Razvan Ciobanu a fost deranjat de florile pe care le-a primit Cristina Mihaela si i-a si spus acest lucru, concurenta fiind nevoita sa le arunce: "Imi place zona unde m-ai dus.

Este o bucata importanta din anii '90, umerii exagerati, fustele extrem de stramte si conice, incomode la mers. Jocul de transparenta si latex, dar este o nisa a anilor '90. Momentul a fost simpatic, dar cam lung."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: