Declaratia emotionanta a Alinei, la o zi dupa ce a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" Fosta concurenta a marturisit de ce abia acum plange

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Alina a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" cu o saptamana inainte de marea Finala, insa acest lucru nu a descurajat-o.

Ea a facut o declaratie emotionanta pe o retea de socializare si a dezvaluit ca acest lucru nu o impiedica sa mearga mai departe si sa priveasca lucrurile cu optimism, iar experienta din concurs a ajutat-o foarte mult, cunoscand oameni noi si redescoperindu-se pe sine: "Sunt efectiv coplesita si nu am cum sa raspund la atat de multe mesaje...daca in gala nu am varsat nicio lacrima, acum plang. Nu din cauza concursului ci datorita voua oameni frumosi.

Imi doresc un singur lucru sa impartasesc cu voi...nu intamplator cu aceasta poza...este inscriptia unei cutii muzicale pe care eu o port in suflet de ceva timp...si spune asa: "Cand esti suparat pentru ca lucrurile nu au iesit asa cum ti-ai fi dorit, pastreaza-ti fericirea...pentru ca Dumnezeu s-a gandit la ceva mai bun pentru tine". E verificat de mine?. Nu fiti tristi eu sunt inca aici? si multumim Bravo, ai stil! pentru ca ne-am descoperit unii pe altii! Va multumesc din inima!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: