Cristina Mihaela si Andreea au cazut la pace? Uite-le pe cele doua mari rivale de la "Bravo, ai stil!" cum se distreza impreuna de minune! Cele doua au impresionat prin tinutele alese la o mega petrecere

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Andreea si Cristina Mihaela par ca au ingropat securea razboiului, cel putin asa reise din fotografiile postate de cele doua pe conturile lor de socializare.

Andreea si Cristina Mihaela au fost invitate alaturi de fostele sale colege la o petrecere cu staif intr-unul din cele mai selecte cluburi din Capitala. Cele doua nu s-au ignorat, ba mai mult, au stat impreuna, una langa cealalta la poze si au socializat cu toata lumea, dovada ca in afara competitie ele stiu sa se respecte si sa se poarte civilizat. Tinutele lor vestimentare au fost unele care au impresionat placut si s-au evidentiat clar fata de restul invitatilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: