Alina, atac subtil dupa ce a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" Cine e vizata, Larisa sau chiar prietena ei, Cristina Mihaela? Uite ce declaratie plina de subinteles a facut fosta concurenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Plecarea Alinei din concurs a starnit si un val de reactii din partea celorlalte concurente, mai ales ca s-a subliniat si faptul ca cea care ar fi grabit plecarea ei ar fi fost chiar Cristine Mihaela.

Alina nu a facut nicio acuzatie in vreun sens, insa asta nu inseamna ca nu ii pare rau ca a parasit competitia si se pare ca cineva ar purta aceasta vina. Fosta concurenta a scris un mesaj cu subinteles pe un cont de socializare si a lasat totul invaluit in mister: ""Gigi, mai am sa te invat ceva: stingand lumina altuia nu inseamna ca vei straluci mai tare?". O noapte linistita si promit sa raspund fiecaruia in parte! Sunteti pupati!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: