Atac FRONTAL al Silviei la Iulia Albu: o acuza ca-si imprumuta palariile de firma, de mii de euro. "Am auzit ca inchiriem de la acelasi domn" / "Sa vii cu dovezi, eu am toate facturile"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Totul a pornit de la o remarca a Iuliei Albu despre calitatea materialului folosit de Silvia pentru rochia purtata luni seara.

"Ai o rochie simpla, urata, dintr-un material foarte urat", i-a spus Iulia Albu Silviei iar concurenta i-a atras atentia ca e vorba de o langa de calitate, ce costa peste 100 de lei metrul.

"La peste 1 milion metrul, nu poti sa-ti faci si tu un styling... altceva decat aceste palari vesnice ale lui Myrko?", a intrebat Iulia, iar Silvia i-a raspuns scurt: "O sa vin cu un Phillip Treacy!"

"O sa vii TU cu un Phillip Treacy? L-ai imprumutat de la cineva? Ca parca n-aveai bani" i-a spus Iulia Albu, moment in care Silvia a aruncat bomba:

"Ce, tu nu l-ai imprumutat? Am auzit ca inchiriem de la acelasi domn. Saptamna trecuta am sunat si mi-a spus: 'Iulia Albu inchiriaza de la mine'".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Afirmatia Silviei a fost incomoda pentru Iulia Albu, care a sustinut imediat ca palariile cu care se afiseaza ii apartin, avand chiar si facturile doveditoare:

 

Taguri: