Andreea si-a aratat la WOWbiz, in direct, latura de fata rea: "Chiar daca e frig, orice ar fi, o sa ma dau cu motorul. Am pasiunea asta de 12 ani" Cum l-a cunoscut pe Sorin si cat de mult o sustine el in tot ceea ce face!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:20

Andreea, considerata fata buna din emisiune si-a aratat latura rea. Mai exact, cu ajutorul iubitului ei, ea s-a dat cu motorul. "Chiar daca e frig, orice ar fi, o sa ma dau cu motorul. Am pasiunea asta de 12 ani. Aveam un var care avea un motor, pe care i-l furam si ma dadeam cu el.", a spus Andreea, care a precizat, de asemenea, ca a renuntat la jobul din Zarnesti pentru a se dedica emisiunii.

"Suntem de trei ani impreuna, ne-am cunoscut in mall, iar apoi am iesit la intalnire. Venisem de la job, aveam niste pantaloni largi, albi si eram o bluza din voal.", a dezvaluit Andreea, in timp ce iubitul ei a recunoscut ca atunci cand merg la petreceri iubita lui il consiliaza. Mai mult de atat, aceasta a spus ca isi doreste o cariera in televiziune: "As vrea sa fiu colega voastra, asa ca as vrea sa incep cu munca de reporterie, sa culeg informatiile, iar mai apoi sa le prezint.",

a mai precizat ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: