Cristina Mihaela si Silvia, fata in fata cu camera de luat vederi, in postura de prezentatoare! Cum s-au descurcat cele doua aflati in Finala "Bravo, ai stil!", de sambata, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:20

Dupa ce Andreea si Larisa au dat probele pentru a vedea cum se descurca in fata camerelor de luat vederi in postura de om de televiziune, a venit randul celorlalte doua finaliste de la „Bravo, ai stil!” pentru a demonstra ca au abilitatile necesare unei asemenea cariere.

Cristina Mihaela prezinta Stiri, iar balbele si incalcelile verbale nefiindu-i straine, spre amuzamentul ei. Silvia o va avea invitata in platou pe nimeni alta decat Teo Trandafir. Dialogul dintre acestea doua este unul fabulos, demn de un show TV.

Cum s-au descurcat si aceste doua finaliste veti putea urmari in Gala show-ului "Bravo, ai stil!”, difuzata sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: