Raluca Badulescu, extaziata de prezenta Larisei, insa Razvan Ciobanu nu intelege de ce o maleta si o pereche de pantaloni din piele o da pe spate pe colega lui: "Din fata, ni spate, din profil, arati impecabil!" Ce crezi ca a zis Iulia Albu cand a vazut-o

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Daca Raluca Badulescu a fost data pe spate de look-ul Larisei, Razvan Ciobanu nu a fost deloc de acord cu parerea juratului.

Si Maurice Munteanu a apreciat faptul ca Larisa a stiut sa combine trei nuante de rosu si i-ar fi placut ca ea sa poarte in continuare paltonul. Spre surprinderea tuturor, Iulia Albu a motivat de ce Raluca Badulescu a fost atat de placut surprinsa de tinuta Larisei. "Insa poseta este pocita, insa nu am sa iti demontez visul. Ai o tinuta placuta!"Concurenta a purtat multe nuante de rosu si auriu, dupa cum a tinut sa sublinieze fashion editorul si atunci a fost pe gustul ei.

"

Mi se pare trist ca in ultima zi de concurs, trebuie sa vad o astfel de tinuta!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: