Primele declaratii ale celor patru finaliste de la „Bravo, ai stil”! Marea finala are loc in aceasta seara, la Kanal D, de la ora 22.00

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Andreea, Cristina Mihaela, Larisa si Silvia au oferit declaratii in exclusivitate pentru WOWbiz.ro si au marturisit ca sunt coplesite de emotii inaintea finalei „Bravo, ai stil!” ce se va difuza in aceasta seara, de la ora 22.00, la Kanal D.

Miza galei este uriasa: premiul de 100.000 de lei si o cariera in televiziune iar una dintre cele patru fete va iesi invingatoare in aceasta seara, in urma voturilor juratilor si a telespectatorilor ce vor fi transmise in direct, la Kanal D!

„Nu as putea spune ceva in ceea ce priveste voturile telespectatorilor de sambata seara, primesc sute de mesaje pe zi in care oamenii imi spun ca ma voteaza! Am emotii mari, insa am incredere in mine si stiu ca oamenii vor aprecia parcursul meu in show si vor tine cont de faptul ca am fost constanta

astfel incat nu am  fost niciodata propusa spre eliminare! Nu am niciun regret si nu as schimba nimic, pentru ca indiferent de atitudinea oamenilor fata de sinceritatea mea, am ales sa fiu eu, fara minciuni, jocuri sau teatru”, spune Cristina Mihaela.

„Am foarte multe emoţii pentru Gala de sambata seara... Primesc foarte multe mesaje de încurajare si de sustinere, motiv pentru care simt ca publicul este de partea mea! Imi doresc ca voturile telespectatorilor sa fie intr-un numar cat mai mare...

Nu as schimba nimic daca ar fi sa o iau de la capat, a fost o experienta de neuitat! In ultima gala, cea finala, imi doresc sa stralucesc si sa nu mai existe motive de discuţii aprinse cu celelalte concurente! Vreau ca aceasta competiţie sa se termine cu un dialog civilizat intre noi!”, spune Andreea.

„Cu totii avem un suflet si un corp, emotii, gânduri, sentimente, iar toate acestea împreuna, luate ca un ansamblu, ne individualizeaza pe fiecare în parte.

Cu totii simtim frica, furia, fericirea, tristetea, acceptarea, dezgustul, asteptarea sau anticiparea unui rezultat si surpriza.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Asa si eu la concursul Bravo, ai stil! am experimentat fiecare stare in parte, dar cel mai mult ma regasesc in optimism si in  dragoste!  Ma stiti doar, beau emotia cu paharul Daca m-ati fi intrebat acum 2 luni despre concurs, as fi spus ca n-as sfatui pe nimeni sa se inscrie, insa  acum as incuraja fiecare fata sa mearga la casting, pentru ca nimic nu se compara cu trairile din aceasta competitie. 

Acum, la final mai pot spune ca, daca ar fi sa dau timpul inapoi, as lasa totul la fel, doar tonul vocii mele ar fi cel modificat, atat! Emotia este adesea adevarul profund, iar opinia cel mai superficial”, spune Silvia.

„Sunt emotionata. Am fluturasi in stomac si ma gândesc doar cum o sa pot sta in picioare astazi fara a se vedea ca tremur din toate încheieturile.

Cred ca persoanele ce ma apreciaza vor fi lânga mine de zeci de ori mai mult decât au fost pana acum, am primit multe mesaje minunate care m-au facut sa plâng, m-au impresionat si mi-au dar curaj. Sunt foarte fericita ca am ajuns pana in acest punct al competiţiei, mi-am îndeplinit un vis”, a spus Larisa.

Sambata aceasta, 17 decembrie, de la ora 22:00, nu ratati marea finala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D! Voturile telespectatorilor si desemnarea castigatoarei primului sezon “Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite in direct, in Gala de sambata seara.

 

Taguri: