Silvia, depasita de situatie: "Pe mine nu ma sustine nimeni! Am jucat foarte mult teatru pana acum ca sa par vesela, fericita! Ma simt foarte singura!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

In Marea Finala "Bravo, ai stil!" Silvia a fost la un pas sa cedeze emotional si a marturisit de fata cu toata lumea ca se simte singura si ca a jucat foarte mult teatru pana acum, ca sa para ca este bine.

"Imi vine sa planga pentru ca mami si tati nu au putut sa vina aici! Pe mine nu ma sustine nimeni! Eu vin cu o rochie facuta cadou de la prietena mea, pentru ca nu am mai avut bani sa fac alta, parintii mei nu sunt aici pentru ca trebuie sa fie prezenti in alta parte! E normal sa ma sensibilizez cand parintii mei nu sunt cu mine! Stiti care e diferenta intre unii si altii? Am jucat foarte mult teatru pana acum, ca sa arat ca sunt foarte bine, din toate punctele de vedere.

Foarte mult teatru a trebuit sa joc, ca sa par vesela, fericita! Ma simt foarte singura!", a spus ea.

Iata imaginile:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: