Cristina Mihaela i-a dat pe jurati pe spate in Marea Finala "Bravo, ai stil!": "Trebuie sa recunosc intr-adevar ca aparitia ta din seara asta este intr-adevar superba!" Uite ce note a primit

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Cristina Mihaela a reusit sa ii surprinda in mod placut pe jurati in Marea Finala, alegand o rochie neagra, extrem de senzuala, cu un decolteu adanc.

"Cristina Mihaela, m-ai surprins foarte placut! Consider ca ai cateva din calitatile esentiale pentru a lucra in televiziune. In ceea ce priveste momentul tau, mi s-a parut putin sec. Imi place foarte mult cum arata silueta ta in aceasta tinuta si imi place ca ai optat pentru un ruj rosu!", a spus Iulia Albu.

"Eu, ca telespectator, iti spun sincer ca te-as urmari! A fost perfect momentul, mi-a placut mult!", a fost de parere Raluca Badulescu!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Trebuie sa recunosc intr-adevar ca aparitia ta din seara asta este intr-adevar superba! In ceea ce priveste proba ta tehnica, si eu am fost placut surprins", i-a spus si Maurice Munteanu.

Iata ce note a primit Cristina Mihaela de la jurati:

 

Taguri: