Primele cuvinte ale Silviei dupa ce a castigat Marea Finala "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Silvia, Cristina Mihaela, Andreea si Larisa au reusit sa ajunga in marea finala de la "Bravo, ai stil!".

In urma votului acordat de public Silvia a fost aleasa castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!". Concurenta a strans 50.9% din voturi, in timp ce Cristina Mihaela s-a clasat pe locul doi, cu 49.1% din voturi.

"N-am crezut niciodata ca cineva ma poate iubi atat de mult fara sa ma cunoasca. Ma bucur ca ati putut trece peste impertinentele mele, ma bucur ca m-ati iubit atat!", a spus Silvia.

Momentul jurizarii a fost extrem de greu si de tensionat si pentru jurati.

"Este cumplit de greu. Cred ca am pulsul 1000. Amandoua imi plac in egala masura, dar trebuie sa aleg un nume: Silvia", a spus Maurice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Consider ca amandoua sunteti marele castigatoare ale acestui concurs. Chiar daca tu Silvia ai avut o mai mare vizibilitate datorita conflictelor pe care le-ai creat. Consider ca tu Cristina Mihaela esti pachetul complet si mi-as dori ca tu sa fii castigatoarea Bravo, ai stil", a spus Iulia Albu.

 

Taguri: