Prima reactie a Cristinei Mihaela dupa ce a pierdut Marea Finala "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Cristina Mihaela a fost la un pas sa castige Marea Finala "Bravo, ai stil!", diferenta dintre ea si Silvia, cea clasata pe locul 1 in urma voturilor publicului, fiind de doar 1.8 procente.

Reactia ei dupa aceasta infrangere s-a lasat asteptata, insa in urma cu putin timp concurenta a postat un mesaj pe Instagram pentru fanii ei.

"Dragii mei. Increderea voastra valoreaza mai mult ca orice premiu. Nici in viata, nici in stil si nici in profesie, nu voi incerca sa imi schimb felul de a fi. Important e sa ramai corect si consecvent. Sa inveti si sa construiesti. Mai devreme sau mai tarziu, mastile pica.

Dincolo de culori, machiaj, paiete raman oamenii. Am avut si voi mai avea multe de invatat de la voi. Sunteti mai mult decat o comunitate. Imi sunteti deja prieteni. Va respect si va multumesc pentru tot".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: