Iulia Albu, declaratii incendiare despre castigatoarea “Bravo, ai stil!”: “Silvia are foarte mult de munca cu ea insasi!” Vezi ce spune fashion-editorul si despre Cristina Mihaela si Andreea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Silvia a castigat primul sezon “Bravo, ai stil!”, premiul de 100.000 de lei si o cariera in televiziune.

"N-am crezut niciodata ca cineva ma poate iubi atat de mult fara sa ma cunoasca. Ma bucur ca ati putut trece peste impertinentele mele, ma bucur ca m-ati iubit atat!", a spus Silvia, dupa ce a fost anuntata ca si castigatoare.

Iulia Albu, unul din juratii show-ului “Bravo, ai stil!”, ne-a impartasit parerea ei despre Silvia, castigatoare primului sezon, dar si despre cele doua finaliste, Cristina Mihaela si Andreea.

“Cu siguranta, competitia “Bravo, ai stil!” a fost un punct crucial pentru evolutia tuturor concurentelor chiar daca, fireste, una singura a fost cea care a castigat coroana. Din punctul meu de vedere, oricare dintre cele trei finaliste ar fi castigat aceasta competitie ar fi fost argumentata atat de votul publicului, cat si de anumite calitati pe care le-au demonstrat in acest concurs-fenomen. M-a impresionat profund Andreea, o fata simpla, care a evoluat frumos, o fata cu bun simt si clasa care sper sa-si atinga visul de a avea o cariera in televiziune.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Din punctul meu de vedere, Cristina Mihaela este un pachet echilibrat de calitati si versatilitate stilistica, pregatire profesionala si carisma chiar daca, fireste, mai este de lucrat la felul in care isi gestioneaza

reactiile. Silvia a fost cu siguranta castigatoarea publicului, desi diferenta dintre ea si Cristian Mihaela a fost una extrem de mica la numaratoarea finala a voturilor. In ceea ce o priveste, are foarte mult de munca in primul rand cu ea insasi, insa atata timp cat ai sustinerea publicului orice poate deveni posibil. M-am bucurat sincer pentru fiecare dintre fete si astept sa le vad crescand frumos insa sa nu uitam ca al doilea sezon “Bravo, ai stil!” bate la usa, iar competitia se anunta mai exploziva ca niciodata.
Sunt onorata sa fac parte din aceasta familie frumoasa a Kanal D si implicit din acest proiect care va scrie cu siguranta istorie in televiziunea din Romania”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri: