Dezvaluiri din culisele "Bravo, ai stil!": Cum s-au cunoscut Cristina Mihaela si designerul ei, Irina Cristescu!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Cristina Mihaela a uimit de-a lungul concursului "Bravo, ai stil!" cu tinutele abordate!

Concurenta are o colaborare frumoasa cu Irina Cristescu, un designer care a studiat la Londra si New York. Cristina Mihaela si Irina s-au cunoscut in vara, in urma unei campanii. Concurenta de la Bravo, ai stil! era buna prietena cu sora creatoarei de moda.(

"Irina Cristescu, creatoarea rochiei pe care a purtat-o Cristina Mihaela în finală şi a multora dintre ţinutele concurentei a intrat în lumea modei la London College of Fashion şi apoi a urmat Şcoala de Design de la Universitatea Parsons, NY.

În cercurile de artişti din New York l-a cunoscut pe Hector Bitar, un milionar excentric, care se recomanda drept arhitect. Urmează povestea care a emoţionat internetul, mai ales după decizia primei instanţe, care a cerut ca micuţa Alessia, copilul celor doi, să fie luat tinerei mame şi trimis în Mexic, ţară cu care nu avea nimic de a face"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cristina Mihaela i-a scris surorii prietenei sale pe Facebook propunandu-i sa ii fie designer, iar Irina a acceptat imediat! Rochia din finala, dar si alte tinute abordate de Cristina Mihaela sunt semnate de Irina Cristescu! (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: