Juratii si finalista 'Bravo, ai stil!', Silvia, in platoul WOWbiz! Silvia a dezvaluit de ce a fost data afara din casa de sora sa, la mijlocul competitiei. "Sora mea mi-a spus sa particip la aceasta emisiune.."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 31 mar 2017, 13:47

La 2 zile de la finala emisiunii 'Bravo, ai stil!', juratii, finalista si concurentele cele mai bune din show au fost prezente si interogate de Madalin Ionescu si Andreea Mantea.

Sambata seara a avut loc finala emisiunii 'Bravo, ai stil!' si Silvia a fost aleasa de catre publicul din Romania care a urmarit emisiunea inca de la prima editie. In ciuda celor spuse, votul a fost unul live si castigatoarea a fost aleasa de public.

"Cuvintele sunt de prisos! Votati cuvintele si talentul. Eu voi castiga, sunt convinsa. Am aratat ca eu sunt cea mai buna", a spus Silvia inainte sa intre in gala live.

"Eu, in 2016, am scris pe un caiet ce vise am. Acesta a fost mai maret si s-a indeplinit. Am scris sa apar in reviste de moda. Primul semn a fost cand am primit o lauda intr-o revista de Prost/Bine imbracat de la Maurice.

Am indraznit sa visez mai mult. Ala a fost doar inceputul. Sora mea mi-a spus sa particip la aceasta emisiune, apoi m-a dat afara din casa. A zis ca am prea multe haine"
, a spus Silvia, castigatoarea 'Bravo, ai stil!'.

[embed]https://cdn.knd.ro/media/521/2861/35027/16455514/8/media-148218657891043900.mp4[/embed]

Finalista a si marturisit ce face cu banii castigati: "Nu m-am gandit la premiu, dar nu voi dona. Vreau sa investesc in mine ceva cu poza.

E primul meu proiect. Am mai lucrat la 35 de ani, vreo 9 luni. Apoi am plecat."

Citeste mai multe pe wowbiz.ro!

 

Taguri: