Silvia, invitata la Teo show impreuna cu fetita si sora ei, Andreea: Eu sunt o fata simpla, am jucat un rol la "Bravo, ai stil!" Care este adevarata fata a Silviei. Sora ei a spus adevarul despre cum este Silvia in realitate: De Craciun, am cheltuit banii

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Teo a tinut sa impartaseasca si publicului adevarata fata a Silviei, castigatoarea show-ului "Bravo, ai stil!" impreuna cu sora acesteia.

Silvia a marturisit cum este de fapt in viata de zi cu zi si a tinut sa precizeze de la bun inceput ca este o fata simpla, insa extrem de sensibila, lucru cnfirmat de Andreea, sora ei si de Teo: "Este protectoare, extrem de sincera si directa!"

"Cand alegi sa spui adevarul, nu prea protejezi persoana respectiva. Eu am un fel mai brutal de a spune!"

Se pare ca lucrurile nu stau intocmai cum spune Silvia caci toate fostele sale colege de la "Bravo, ai stil!" au numai cuvinte de lauda la adresa ei. Insa, este adevarat ca ar cheltui toti banii pe care ii are pe haine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: