Lucruri nestiute despre Silvia: Cine a inscris-o la show-ul "Bravo, ai stil!": "Fa ceva cu hainele pe care le ai, cu viata ta si cu talentul pe care il ai si il irosesti!"/ "Credeam ca e o porcarie de concurs"/ "E prima perioada din viata ei pe care a tra

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Silvia a fost inscrisa in concursul "Bravo, ai stil!" de catre Andreea, sora ei, ea neavand prea mare in ea si in potentialul pe care il are.

Castigatoarea de "Cea mai stilata femeie din Romania" a povestit ca nu o intereseaza banii si mai ales ca altii au inceput deja sa ii faca socoteala, ci faptul ca a ajuns pana aici si mai ales ca a fost in competitie datorita surorii sale care a inscris-o in concurs si care a crezut in ea, mai ales ca a stiut ca are talent si haine, asa ca potentialul era vizibil.

In show-ul "Bravo, ai stil!", Silvia a fost naturala si s-a consumat foarte mult, dupa cum chiar ea marturiseste, de aceea a ajuns si atat de slaba. "Eu ma implic foarte mult si de aia ma consum. Si daca imi bat joc de o haina, daca rad, daca ma joc cu copilul meu, pun suflet.

Eu am un consum energetic mai mare."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: