Adevarul despre povestea de iubire a Cristinei Mihaela, finalista de la "Bravo, ai stil!"! “Il alint Bubi” Ce spune fosta concurenta despre barbatul “secret” din viata ei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

“Pe iubitul meu il cheama Mihai”, a fost una din putinele informatii pe care Cristina Mihaela le-a oferit telespectatorilor in timpul emisiunii “Bravo, ai stil!”

Intrebata cu diverse ocazii despre partenerul sau, fosta concurenta a show-ului a evitat sa dea alte amanunte, precizand ca aceasta este dorinta iubitului sau.

WOWbiz.ro a aflat amanunte despre relatia de iubire dintre Mihai si Cristina, dezvaluiri facute chiar de tanara.

“Ne-am cunoscut la mare, acum mult timp. El avea o plaja, iar eu acolo mergeam. Apoi, ne tot veneam intr-un club cunoscut de pe Litoral.

Intr-o seara, m-a invitat la masa. Si… asa a inceput totul! Ne-am mutat impreuna dupa doar doua-trei saptamani. Avem o relatie frumoasa. Insa, ca orice cuplu ne mai si certam”, ne-a povestit Cristina.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Mihai nu-i face declaratii de dragoste, insa ii ofera flori tot timpul, fara sa astepte o ocazie speciala. “Bubi”, cum ii spune Cristina iubitului sau, are o afacere in domeniul auto, iar singurul lui “minus” este faptul ca nu a cerut-o inca de nevasta pe Cristina.

“Astept sa ma ceara. Nu stiu ce mai asteapta”, ne-a spus razand tanara.

“Cel mai frumos cadou insa mi l-a facut la doar cateva zile dupa ce ne-am mutat impreuna. O sa-l tin minte toata viata! E o cruciulita pe care mi-o doream. A venit intr-o dimineata cu bezele, o floare si o cutiuta de bijuterii. Eu m-am speriat, am crezut ca e inel de logodna si nu stiam cum sa reactionez.

Insa cand am deschis si am vazut cruciulita am fost impresionata profund. Am purtat cruciulita aia la gat de atunci si pana cand au inceput filmarile la “Bravo, ai stil!”, ne-a povestit Cristina.

 

Taguri: