Asa a reusit Silvia de la "Bravo, ai stil" sa castige marea competitie! Dezvaluirea ei le-a inspirat pe multe femei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Silvia este prima castigatoare a show-ului de mare anvergura de la Kanal D - "Bravo, ai stil". Concurenta a reusit sa se faca remarcata inca de la inceput, atat prin stilul ei, dar si prin atitudine.

Chiar daca au existat numeroase momente in care Silvia a fost surprinsa cu ochii in lacrimi sau intr-o stare de spirit extrem de agitata, concurenta nu s-a lasat pana nu si-a atins scopul. Intr-o postare recenta pe Facebook, ea a impartasit cu admiratorii ei viziunea ei de viata.

”Exista o diferenta intre a dori ceva si a fi gata sa primesti. Nimeni nu este pregatit pentru ceva pana ce nu crede ca-l poate obtine.

Starea de spirit trebuie sa fie certitudinea, nu doar speranta sau dorinta. Este esential sa tinem deschise portile sufletelor noastre. Mintile incuiate nu inspira incredere, curaj sau siguranta.29 decembrie este minunat!”, a transmis ea. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

 

Taguri: