Cristina Mihaela isi vinde toate hainele cu care a aparut in concursul "Bravo, ai stil!" Uite ce va face cu banii de pe urma tinutelor purtate in emisiune. Inca o data dovedeste cum este ea de fapt

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Cristina Mihaela s-a inscris in concurs pentru a debuta in televiziune, nu pentru a castiga premiul in bani, ba chiar le-a povestit prietenelor ca a cheltuit o adevarata avere pentru a se prezenta cum se cuvine in fata juratilor.

Cristina de la „Bravo, ai stil” doreste sa vânda toate tinutele purtate in cele patru luni de competitie, urmând sa doneze incasarile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Provenind dintr-o familie cu o situatie financiara buna, Cristina Mihaela si-a permis ca pentru fiecare editie a emisiunii sa-si achizitioneze câte o tinuta, asa ca, la finele show-ului, dressing-ul ei a devenit mai mult decât neincapator. Constienta ca are prea multe haine, Cristina Dorobantu s-a gândit initial sa doneze o parte din ele, insa, dupa ce s-a sfatuit cu prietenele ei, a decis sa faca „Shop the Closet” (n.r.:

sa vânda hainele din garderoba), iar banii sa-i doneze unor copii nevoiasi. Cristina le-a spus prietenelor ca nu ar ajuta cu nimic sa doneze rochiile, salopetele sau camasile de ocazie, deoarece ar ajunge pe mâna unor tinere care nu au neaparat nevoie de ele. (sursa Libertatea)

 

Taguri: