Cristina Mihaela, mandra de prietena ei, Irina Cristescu, cea care i-a asigurat unele tinute in concursul "Bravo, ai stil!" Uite ce a scris despre ea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Cristina Mihaela a purtat in cateva editii "Bravo, ai stil!" tinute semnate de designerul Irina Cristescu, una dintre prietenele finalistei.

Fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" si-a laudat prietena pe o retea de socializare, spunand ca este mandra de colectia pe care aceasta a realizat-o. Irina Cristescu este un tanar designer care propune o viziune noua asupra tinutei vestimentare pe care o femeie si-ar putea-o alege. "Femeia de care ma ocup eu nu are bani multi dar are o grija speciala pentru resursele pe care le are. Ea cunoaste luxul, stilul, se inspira din realitate dar si din reviste, filme, moda internationala.

Ea are insa o alta relatie cu moda. Moda o deserveste pe ea si nu invers, ea nu este fashion victim pentru ca nu doreste sa investeasca tot ce are in haine ci in unicitatea ei. Pentru asta, fiind o femeie asumata si cunoscandu-se foarte bine, are incredere ca impreuna cu mine vom inova mult in materie de creatie si personalitate a hainelor si nu vom irosi banii pe tot ce moda iti impune dar nu te reprezinta.
Vreau sa dau luxului o noua conotatie: Look expensive because you are priceless", a declarat Irina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: