Cel mai sincer interviu cu Alina de la “Bravo ai stil!” Raspunsurile dure ale blondinei dupa finala competitiei! "A fost previzibila pana intr-un anumit punct! Imi lipsea doar popcornul"! Cu ce creator roman colaborareaza frumoasa concurenta acum!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Frumoasa concurenta a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ce a simtit in ultimul act al concursului, ce parere are despre castigatoare si cum i-a schimbat viata emisiunea de televiziune.

Alina Ionescu, blonda care a impresionat puternic timp de patru luni in competitia “Bravo, ai stil!”, prin aparitiile ei mai mult decat interesante si versatile, vorbeste, pentru prima oara, despre show-ul in care a pierdut la mustata accederea in finala.

Alina Ionescu a fost, de departe, una dintre cele mai interesante aparitii la “Bravo, ai stil!”. Frumoasa, inalta, sexy, cu alegeri vestimentare pe placul juriului, ea s-a detasat ca fiind una dintre cele mai importante concurente din show! Drept dovada, acum, ea a intrat in vizorul oamenilor din lumea fashionului si, recent, a si facut un shooting-ul pentru

creatoarea de moda Andreea Dogaru, unul dintre cei mai premiati designeri ai anului trecut.


WOWbiz.ro: Buna, Alina, ai fost un concurent puternic la “Bravo, ai stil!”, ce reactii au avut fanii tai dupa ce ai iesit din emisiunea de fashion de la KanalD?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Alina Ionescu: Dupa “Bravo, ai stil!”, am primit mii de mesaje de la oameni care m-au sustinut in show si care m-au motivat sa fac ceva ca sa-i am pe toti undeva, intr-un loc unde pot sa afle lucuri noi despre mine, despre proiectele in care ma implic si, poate, sa ma cunoasca mai bine, pentru ca pe parcursul lunilor petrecute in competitie, din cauza stresului, imaginea mea a fost probabil distorsionata.

La iesirea din concurs, mi-am dat seama ca nu a fost o experienta in van si ca imi doresc sa tin acesti oameni speciali undeva, aproape de mine. Asa a luat nastere zilecustil.ro, un blog unde scriu despre tot felul de lucruri din viata mea si a familiei mele.


WOWbiz.ro: Am vazut ca ai aparut deja intr-un shooting al unui designer cunoscut in Romania? Cum ai ajuns sa colaborezi cu Andreea Dogaru

A.I.: De Sarbatori, m-am gandit sa le fac un cadou celor care ma urmaresc, care sa fie si o recomandare, stiind ca majoritatea femeilor sunt in cautare de tinute in acea perioada.

Asa ca, am decis sa fac o sedinta foto cu creatii romanesti. Am apelat la Andreea Dogaru, unul dintre cei mai buni designeri tineri din Romania, si o prietena draga mie. Impreuna am pus la cale acest shooting de care prietenii mei de pe blog s-au bucurat. Am apreciat mereu stradania creatorilor romani, mai ales pentru ca activeaza intr-un domeniu in care este foarte greu sa te impui, sa iti faci un nume.


Toti avem "dileme" de Sarbatori! Mai multe detalii in cea mai recenta postare www.zilecustil.ro. Lectura placuta!

O fotografie postată de Alina Roxana Ionescu (@alina_ionescu87) pe


WOWbiz.ro: Revenind putin la emisiune, ce a insemnat “Bravo, ai stil!” pentru tine?

A.I.: Pentru mine, experienta “Bravo, ai stil!” a fost una placuta, la limita, un soi de armata, un soi de “cercetareala”. Cred ca este o emisiune care a ajutat pe toata lumea, in afara de concurente. Oamenii au beneficiat de sfaturi de stil si am observat ca multi au luat in considerare informatiile primite pentru ca, de multe ori, mi se intampla sa vad pe strada styling-uri asemanatoare cu cele facute de noi, fetele, in emisiune.

Citeste tot interviul aici!

 

Taguri: