Graviduta Ilinca Vandici, primele imagini cu ea goala pe plaja. Cum arata in bikini? I se vede burtica? - raspunsurile la toate aceste intrebari in primele filmari pe 2017 cu prezentatarea "Bravo, ai stil!", show-ul care revine din 23 ianuarie la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Ilinca Vandici arata incredibil si se pare ca maternitatea ii prieste. Ea se afla in aceste zile in Republica Dominicana, unde petrece o vacanta exotica alaturi de iubitul ei, afaceristul Andrei Neacsu.

Prezentatoarea celui mai in voga fashion-show tv al momentului, "Bravo, ai stil!", este in culmea fericirii. Este insarcinata- veste pe care WOWbiz.ro v-a dat-o in exclusivitate- si asta pare sa ii priasca. Nu de alta, dar vedeta Kanal D arata senzational, putem spune chiar... din ce in ce mai bine.

Ilinca se afla in aceste zile intr-o vacanta exotica pe care o petrece pe o plaja de fite din Republica Dominicana, alaturi de iubitul ei, afaceristul Andrei Neacsu.

Cei doi indragostiti ne-au declarat, in urma cu cateva zile, ca sunt in culmea fericirii pentru ca vor deveni parinti, minune care se va intampla undeva prin vara acestui an. Cum o vacanta la mare la soare impune si careva fotografii si filmulete in costum de baie, iata cat de bine arata pe nisipul dominican frumoasa viitoare mamica:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

[fb_pe url="https://www.facebook.com/286253314822432/videos/1174987792615642/" bottom="30"]


Sursa: WOWbiz.ro

 

Taguri: