Iata rochiile create de Iulia Albu! Jurata “Bravo, ai stil!” face tinute numai pe comanda!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Iulia Albu, unul din juratii “Bravo, ai stil!” nu creeaza doar bijuterii, ci si rochii. Criticul de moda a scos la vanzare cateva modele facute de ea.

Iulia Albu are un succes fantastic cu bijuteriile pe care-si pune semnatura, iar comenzile de masti pentru fata, cercei, brose sau bratari curg garla. De pe site-ul insa poti achizitiona si rochii.

Jurata “Bravo, ai stil!”- Kanal D a creat cateva rochii de mireasa, in stilu-i caracteristic, dar si unele elegante si couture. Ele se fac doar pe comanda, asa ca si pretul lor e unul piperat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iulia Albu are un succes fantastic cu bijuteriile pe care-si pune semnatura, iar comenzile de masti pentru fata, cercei, brose sau bratari curg garla.

De pe site-ul insa poti achizitiona si rochii.

Jurata “Bravo, ai stil!”- Kanal D a creat cateva rochii de mireasa, in stilu-i caracteristic, dar si unele elegante si couture. Ele se fac doar pe comanda, asa ca si pretul lor e unul piperat. (sursa kfetele.ro)

 

Taguri: