Ilinca Vandici este o graviduta curajoasa! Uite cum a iesit din casa la minus 15 grade. A avut o tinuta extrem de apreciata!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Ilinca Vandici sfideaza gerul si zapada care s-a napustit asupra Bucurestilor si a iesit mai surazatoare ca niciodata din casa.

Prezentatoarea TV a fost luata in vizor de o publicatie online de fashion care analizeaza tinutele vedetelor atat la petrecerile glam cat si street style -ul, iar tinuta ei a fost extrem de apreciata, mai ales ca Ilinca arata foarte bine insarcinata si a avut si curajul sa iasa din casa pe o asemenea vreme. "Aceasta asociere de elemente de inspiratie biker cu itemuri cu detalii pretioase tip dantela sau blana mi se pare foarte actuala, mai ales sub aceasta formula de alb si negru.

As mai fi redus putin doza accesoriilor, dar per total apreciez acest tip de coerenta si observ din ce in ce mai mult conturarea unei zone reprezentative pentru Ilinca", a comentat Catalin Valean pe verdict.ro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: